Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett recept som alltid gör succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med köttfärssåsen. Bryn lök och morötter, fortsätt med köttfärsen. Strö över vetemjöl, ta i tomatpurén och skinkan. Lägg i buljongtärningen och späd med vatten och grädde. Krydda och låt puttra sakta i ca 15 minuter.
  2. Bechamelsås Smält smöret, vispa i vetemjölet och späd med grädde och mjölk. Krydda och smaka av.
  3. Varva allt i smord ugnsfast form. Börja med köttfärs sedan vitsås och plattor. Avsluta med köttfärs och sås. Strö över gratängost och riv sedan lite färsk parmesan som sista krydda.
  4. Njut med en god sallad och ett gott rött vin eller en kall öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.