Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Den är helt underbar

Ingredienser

Instruktioner

Gör köttfärssåsen. Gör Bechamelsåsen men gölm ej att vitpepparen ska blandas med det smälta smöret. sen när det är klart så är det bara att varva köttfärs först sedan sås och sen plattor. Avsluta med riven gratängost och in i ugn på 225 grader i 30 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • enAnnan 12 mars 2008

    Absolut en god lasagne. Har aldrig haft sambal i köttfärssås förr - det var gott. Tog mellangrädde ( 1tetra, 2.5 dl) istället för visp...det är ju ändå bara onsdag :)

  • enAnnan 13 mars 2008

    Den var om möjligt ännu godare att värma upp till lunch idag, när smakerna gått ihop ordentligt. Idag blev det en 5a, toppbetyg!

  • waste182 13 april 2008

    Jättegod lasagne :D

  • JohannaY 2 mars 2010

    Godaste lasagnen! Att den är ganska stark gör den bara lite spännande!

  • Wirrewir 5 oktober 2010

    Helt fantastiskt god lasagne! Har alltid västerbottenost på som gratängost och ALLA jag bjudit lasagnen på älskar den!

  • recepttorka 19 oktober 2011

    Supergott helt klart 5 i betyg :)

  • kovvan 4 december 2012

    Faktiskt hur god som helst. Använder det här receptet varje gång jag ska göra lasagne. Alla älskar det!

  • IdaKonig 3 maj 2014

    Jättegott! De här receptet lär användas många gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.