Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne Bolognese

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äkta Italiensk lasagne Bolognese med soltorkade tomater och muskotsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muskotsås: Smält smör i en kastrull och vispa i mjölet, tillsätt mjölken pö om pö och sjud såsen tills den tjocknar. Krydda med muskot, salt och peppar.
  2. Köttfärsås: Smält en klick smör i en gryta och fräs färsen. Tillsätt löken, vitlöken och moroten fräs i några minuter. Slå på Barilla Basilico, köttbuljong, tabasco och koka ihop i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Varva köttfärssåsen, soltorkade tomater, muskotsås med lasagneplattor i smord ugnsform. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.
  4. Servering Servera lasagnen med en sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • KatarinaAndren 27 oktober 2008

    skriver du ut detta t mig? puss

  • jeanette22 28 april 2009

    mycket god lasagne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.