Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med fetaost och kronärtkockshjärtan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte min grej att lägga ut oprövade recept, men detta kan inte bli annat än gott. Eller vad säger ni?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lasagnen kan göras på både torkade och färska plattor. Med färska plattor minskas tiden i ugnen till ca 15 minuter.
  2. Sätt ugnen på 225°. Ansa och strimla purjolöken. Dela kronärtskockshjärtan i mindre bitar. Skär fetaosten i tärningar.
  3. Häll ner tomatfonden i en kastrull och tillsätt purjolök, kronärtskockshjärtan, vitlök, salt och peppar. Låt koka ihop 2-3 min.
  4. Varva lasagneplattor, tomatsås, fetaost och ostsås. Avsluta med ostsås och strö på riven ost. Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 35 min. Servera lasagnen med sallad, och oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.