Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med fetaost och rosmarin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjöd på detta när vi hade tjej-träff i början av året. Kan lova att den blev väldigt uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek köttfärs, lök och vitlök i olivoljan tills allt fått lite färg. Blanda i rosmarin, krossade tomater och chilisås. Låt koka ihop ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka upp mjölk och grädde. Red av med maizena utrörd i kallt vatten. Smula ner hälften av feta-osten.
  4. Varva ostsås, lasagneplattor och köttfärs i en form. Avsluta med ostsås och restrerande fetaost.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Servera gärna med rucola och en balsamvinäger.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nallemamma 6 oktober 2008

    MUMS FILIBABA!!! Tack sonen gav 9 av 10 poäng!! o han e Kock!!!

  • camillab 11 december 2009

    Har gjort den här rätten flera gånger, den är sååå god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.