Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med kyckling och keso

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med keso blir den här rätten både god och lättgjord eftersom man bara behöver göra en sås. Välj gärna lårfilén på kycklingen eftersom den är lite saftigare än bröstbiten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. 2. Riv morötterna grovt och vitlöken fint på ett rivjärn. Riv även osten och ställ åt sidan. 3. Häll lite olivolja i en gryta och fräs morötterna och vitlöken i ett par minuter. 4. Tillsätt de krossade tomaterna, salta och peppra. 5. Låt såsen puttra på låg värme medan du gör resten. 6. Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i lite olja. 7. Blanda ner kycklingbitarna i tomatsåsen. 8. Lägg lite tomatsås och lite keso i en ugnsfast form och varva sedan med lasagneplattor, sås och keso. Avsluta med den rivna osten. 9. Låt stå i ugnen i 20 minuter. 10. Servera med grönsaker i stavar eller en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • chorce 30 mars 2011

    Enkelt och supergott!

  • Tjebba 3 augusti 2012

    Tyvärr var ingen hit hos oss utan vi håller oss till "vanlig" bolognese lasagne.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.