Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med morot och keso cottage cheese

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vegetarisk vardagshöjdare med chilisås som ger sting. Har ätit något snarlikt när jag var på hälsohem, det är jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Skala morötter och lök. Riv morötterna grovt och finhacka löken. Fräs morötter, lök och vitlök i smör- och rapsolja några min.
  3. Tillsätt krossade tomater, chilisås och kryddor. Koka på svag värme ca 15 min. Smaka av och tillsätt ev mer kryddor och lite socker om tomatsmaken är för syrlig.
  4. Ta grytan från värmen och rör ner cottage cheese. Varva sås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min.
  5. Servera med en grönsallad och ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Mysan59 17 juli 2008

    Tackar för ännu ett gott veg recept. Har inte provat det ännu visserligen, men snart så... = ) Då kommer jag tillbaka och kommentarer och betygsätter...

  • Carro67 6 februari 2010

    Det var supergott och enkelt göra. Mina gäster ville ha receptet. Jag kommer att laga den här lasagnen fler gånger.

  • glifa 18 mars 2012

    Jättegod lasagne. Enkel och snabb att göra. Jag hade bladspenat i också.

  • Bappi 31 mars 2012

    Jättegod lasange *tumme upp* Tog inte riktigt fullt med passerade tomater. Full pott med poäng/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.