Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med salami och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept från delikatesskungen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs i olivolja med salamin. Slå på tomater och chilisås. Låt sjuda ca 3 minuter. Blanda i basilika och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Blanda créme fraiche och vitlök. Smaka av med salt och svartpeppar. Varva lasagne, tomatsås, créme fraiche och ost. Avsluta med lasagneplatta och ost.
  3. Grädda i ugnen på 170 grader ca 25 minuter.
  4. Toppa med ruccola, balsamico, olivolja och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.