Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med smaker från Medelhavet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar lika bra till vardags som fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Både nyttig och god
  2. 1. Sätt ugnen på 225 gr.. Skala och finhacka löken. Fräs lök och pressad vitlök i 1 msk smör c:a 3 min. Tillsätt färsen och låt steka med tills den börjar få färg. Häll över krossade tomater. Tillsätt tomatpure, buljongtärningar och senap. Låt puttra utan lock c:a 10 min. 2. Krydda med basilika och peppar och blanda i oliverna. Fräs spenaten i 1 msk smör tills all vätska kokat in. Krydda med salt. #. Rör ut vetemjölet i lite av mjölken. Tillsätt restenav mjölken. Låt såsen koka upp. Koka under omrörning i c:a 5 min. Häll lite av såsen i ugnssäker form. Varva lasagneplattor,färsröra, spenat och sås. Översta lagret skall vara vara plattor och sås. Smula över fetasåsen. 4. Lillagas i mitten av ugnen c:a 25 min. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annicaH 14 juni 2010

    Den här lasagnen är en riktig höjdare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.