Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med spenat, fisk och keso

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Fettsnål lasagne!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förkoka lasagneplattorna en i taget. Håll dem fuktiga.
  2. Skölj spenaten och ånga den i en kastrull med det vatten som följer med. Låt spenaten rinna av och blanda den med keso, riven muskotnöt, salt och peppar. Lägg blandningen som det ena lagret mellan plattorna.
  3. Mixa fisken med lite salt, blanda med ägg och hackad basilika och lägg det som lager nummer två.
  4. Lägg tomatskivor överst med riven parmesan och rikligt med peppar.
  5. Sätt in lasagnen i ugnen i 200 grader i 20 minuter tills fisken är färdigkokt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.