Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagnette à la Jessica

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite krämigare och lyxigare på det här sättet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200-225 grader.
  2. Bryn nötfärsen. Tillsätt kryddmixen. Häll i grädden och mjölken rör om och puttra nån minut. Häll i pastan i en ugnsform häll över köttfärsblandningen. Rör om och ställ i ugnen i ca 30-35 min.
  3. Servera gärna med en sallad gjord på finhackad gurka och tomat med ca 1 dl färsk persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.