Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasange med kassler och squash

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Alltid lika gott med lasagne. Det här är en annorlunda och lättgjord variant med kassler. Vi har gjort en stor sats, för lasagne är perfekt att spara i kylen några dagar eller frysa. Lätt också att värma i mikrovågsugn eller vanlig ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Riv squashen grovt.
  2. Skär bort fettet på kasslern och finstrimla tunt. Fräs squash och kassler i olja i en stor gryta, pressa över vitlök. Obs! Såsen ska också få plats. Salta och peppra. Blanda ner vetemjöl och tillsätt mjölken. Rör om och låt såsen sjuda några minuter.
  3. Blanda krossade tomater med salt, peppar och chili.
  4. Varva kasslersås och tomatkross med lasagneplattor i fyra lager i en ugnssäker form. Börja med kasslersås och avsluta med tomatsås. Strö sist över basilika och riven ost.
  5. Grädda ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.