Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasses Kokos-Banankaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Passar även bra som tårt- botten till en lättgjord tårta med chokladfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Smält margarinet, mosabanarnena, ( använd potatispress ). Vispa ägg och socker pösigt, vispa ner margarinet. Rör ner demosade bananerna och kokosen. Blanda samman mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Vispa ner det i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen 40 till 50 minuter beroende på ugn. Täck med aluminiumfolio om den blir för brun, känn med sticka att den är klar.Blanda kakao och socker, häll i mjölken och rör ihop det. Vispa grädden nästan klar. Rör ner chokladröran i vispgrädden och vispa den klar. Dela den avsvalnade kakan i två bottnar. Bred chokladgrädde på underbottnen och lägg på överbottnen och bred chokladgrädde över och runt om, avsluta med att strö över strössel.Smaklig tårttime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.