Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lata Fiskburgare med Aioli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fiskburgare klara att äta på 15 minuter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek upp fiskpanetterna i smör.
  2. Under tiden, pressa ner vitlök i majonnäsen och blanda i olivolja, salta och peppra efter smak. Låt stå i kylskåpet tills det är dags att äta.
  3. Skär grönsakerna och värm eventuellt hamburgerbröden i pannan.
  4. Passar bra med klyftpotatis eller pommes frites.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.