Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lata kakan

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den är vad den låter! Lat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
  2. Smält smöret i en stor kastrull. Låt svalna något. Rör ner sockret, äggen, vaniljsockret och saltet direkt i kastrullen.
  3. Rör sist i mjölet.
  4. Fyll formen och strö över kokosflingorna och kardemumma (eller kanel).
  5. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annras 12 november 2008

    Hej Tina! Har just bakat din Lata Kaka, för att ha något till kaffet. Hade dock inga kokosflingor hemma, så jag strödde lite hackad blockchoklad över istället. Jättegod och jätteenkel! Här får du 5 stjärnor! Kram Ann

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.