Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmajas bröd 3

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lat eller ej...det är ett gott bröd ialla fall :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°c.
  2. Blanda i en bunke ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, bikarbonat, fänkål, sirap och solrosfrön.
  3. Häll över filmjölk och Milda flytande margarin. Rör samman till en kladdig deg. Häll degen rakt i en smord brödform som rymmer 1-1½ liter.
  4. Strö över lite extra solrosfrön. Grädda genast i mitten av ugnen ca 40 minuter.
  5. Stjälp upp brödet på ett galler och svep en handduk om och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.