Enkelt bröd som kan bakas året runt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Nu har jag bakat efter det här receptet två gånger och måste säga att det blir väldigt gott och är lättbakat. Andra gången gjorde jag dubbel sats och fick alltså två bröd. Det jäser upp rejält så för att undvika att det jäste över delade jag degen i två byttor. Jag passade också på att tillsätta solrosfrön till den ena delen - och det blev förstås jättegott! Dessutom bytte jag ut lite av mjölet mot vetegroddar för att höja fiberinnehålet och det gick utmärkt.
Jätte gott bröd, kommer att göra det fler gånger. En klar 5 av mig.
Jätte gott bröd kommer att göra den igen 5 solklara poäng monica