Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmansbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör skäl för namnet

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser. Forma färsen till en ”storbiff”, 24 cm i diameter. Hetta upp 2 msk smör i en stekpanna med samma mått. Stek biffen på medelvärme ca 3 min på var sidan. Vänd biffen med hjälp av ett lock. Sänk värmen och efterstek under lock på svag värme i ytterligare 3 minuter. Dela biffen i fyra bitar. Garnera med skivad tomat, oliver och smulad fetaost och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.