Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmansbröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Snabbakade och jättegoda limpor! Dessutom mycket nyttiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla torra ingredienser. Häll därefter i lättfilen och sirapen. Lägg i 2 smorda avlånga formar, ca 1,5 l Grädda i ugn, 175 grader, längst ner.
  2. Grädda i 30 minuter, lägg sedan över t e x ugnsfolie och grädda ytterligare 1,5 timme.
  3. Låt bröden kallna under bakduk på galler!
  4. (När bröden kallnat skär dem i skivor och frys in)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MalinF 6 juni 2009

    Andra gången jag bakar dessa nu. De smakar underbart, och att de är nyttiga är ju bara ett plus;) Brukar dock tillägga lite torkade aprikoser i bitar och solrosfrön så blir det ännu godare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.