Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmansbröd på mitt vis

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Så enkelt att alla lyckas med det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt fingerljumt vatten och rör tills jästen löser sig. Tillsätt salt, olja och solrosfrön samt vetemjöl.
  2. Rör tills allt blandar sig. Degen skall vara lös och kladdig.
  3. Häll upp degen i en stor smord stekpanna, som tål ugnsvärme. Låt degen jäsa under duk till dubbel storlek. Strö över litet mjöl. Gör några snitt med vass kniv.
  4. Grädda i 225 graders ugnsvärme cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.