- Serverar: 10-20 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Den är enkel och du kan ha den i kylen i flera dagar. När jag gör den äter jag den till frukost, lunch och middag.
Instruktioner
- Sätt på vatten till pastan, stek champinjonerna i grillkryddan, låt svalna.
- Lägg i pastan i det kokande vattnet.
- Hacka paprikorna, gurkan, salladen. Tärna kasslern och osten i ungefär centimeter stora tärningar.
- När pastan har kokat en minut för länge, (11 minuter), så häll av den och spola den med kallt vatten.
- Blanda paprikan, gurkan, kasslern, pastan, champinjonerna, ärtorna, salladen och körsbärstomaterna i en stor bunke eller skål.
- Blanda crème fraichen, majonnäsen, ketchupen och grönsakskryddan i en skål och låt den stå i någon minut.
Sedan är det klart att äta och njuta.
Publicerat den
20 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar