Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmaskens svamp- och ostomelett

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och mättande måltid

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och stek svampen med hälften av saltet och pepparn. Vispa mjölken och äggen i en skål tillsammans med resten av saltet och pepparn, när svampen är färdig stekt blanda i den i smeten och häll sedan i i en smörad stekpanna, lägg på ostskivorna och dela tomaterna och lägg ovanpå. Krydda med oreganon och låt allt steka på medelhög till hög värme tills omeletten inte längre skvalpar när du lätt skakar stekpannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.