En härlig krämig och fluffig cheesecake. Fantastiskt god tillsammans med en kopp starkt kaffe. Lavendel hittar du på apoteket och i kryddbodar
Instruktioner
- Krossa kexen till smulor och fördela i bottnen på 6 portionsglas.
- Lägg gelatinbladet i blöt i en skål med vatten. Vispa grädden. Smält chokladen försiktigt i vattenbad. Obs! Vit choklad bränns lätt och bör inte smältas i mikron.
- Låt chokladen svalna och blanda med färskosten i en bunke.
- Ta upp gelatinbladet och krama ur det. Smält det försiktigt i en kastrull med 1msk av grädden.
- Blanda ner det i färskostblandningen tillsammans med lavendeln . Vänd ner grädden.
- Fördela blandningen i glasen. Låt stå i kylen och stelna i minst 4 timmar, gärna över natten.
- Garnera med några lavendelblommor eller citronmeliss.
Publicerat den
2 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar