Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lavendelkakor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, smör, strösocker, fint smulade lavendelblommor och vaniljsocker till en deg i matberedare. Forma till en rulle, ca 4 cm i diameter och lägg in i frysen i 15 minuter.
  2. Skiva rullen i centimetertjocka skivor och lägg ut kakorna på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader ca 10 min.
  3. Servera till en kopp te.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.