Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lavendelkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör, salta och peppra. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde, buljongtärning, lavendel, vitlök och citronsaft i en gryta. Lägg i kycklingen. Låt koka under lock ca 5 min. Strö över citronskal, pinjekärnor och persilja. Servera med kokta linser

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • idaevr 21 augusti 2010

    Kycklingen är glömd i ingredienslistan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.