Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax - Here comes the fish

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda såsen.
  2. Lägg grovsalt i botten på en ugnfast form. Rensa laxfilén från ben. Lägg köttsidan ned mot saltet, behåll skinnet på.
  3. Högst upp i ugnen 250 grader ca 15 min.
  4. Skrapa bort salt och skinn och lägg upp på fat. Häll sås på så laxen täcks och låt stå 10 min.
  5. Servera med potatis, sallad och resten av såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.