Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i citronsås med champinjontäcke.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel rätt och väldigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form och krydda med hälften av saltet och hälften av citronpeppar. Sätt i ugnen i 10 min. Strö sen runt körsbärstomaterna delade i halvor i formen och fortsätt stek i ugn ca.20 min.
  3. Skiva champinjoner och hacka gul lök och vitlök. Stek i smör och krydda med resten av salt och citronpeppar. Tillsätt också persiljan.
  4. Ta ut formen och lägg på champinjonblandningen som ett täcke över laxen.
  5. Servera med ris eller bulgur och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.