Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i krämig sås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta receptet fick mig att BÖRJA äta lax!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, creme fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något Lägg i fiskbitarna och sjud under lock i ca 10 minuter. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen, smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. Servera med pressad potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tiol 17 januari 2009

    Underbart god fiskrätt. Hade den som bjudrätt, och gästen bara älskade denna maten, Supergod. Hummerfonden och stenbitsrommen gör susen i denna rätten. Mycket goda smaker blev det tillsammans. MVG i betyg TIOL

  • hannedal2 12 februari 2009

    En god laxrätt som känns lyxig. Romen gjorde att det såg vackert ut men tillförde inte något direkt till smaken.

  • Anna72naslund 26 augusti 2010

    Går lika bra med bandspagetti till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.