Receptet är enkelt, men det färdiga resultatet smakar och ser ut som om du lagt ner mycket möda
Instruktioner
- Sås: Putsa och dela champinjonerna i bitar, klyv tomaterna, kärna ur dem och dela varje halva i 4 delar och dela salladslökarna i en vit och en grön del.
- Låt grädden, fiskbuljongen och vinet koka ihop 4-5 minuter.
Mosa ihop smöret och vetemjölet med gaffel och vispa ner det i såsen.
Lägg i det vita av salladslöken och låt koka i 3-4 minuter.
Lägg sedan i tomaterna, svampen och det gröna av löken och sjud upp, dra kastrullen åt sidan.
- Krydda laxbitarna med salt och peppar och stek dem, först 3-4 minuter på skinnsidan, sedan knappt 1 minut på köttsidan.
Laxen är färdig när fiskköttet inte ger efter om man trycker lätt med en gaffel på det.
- Hacka dill och persilja och skär gräslöken smått.
Värm såsen och vänd ner det kryddgröna.
Placera laxbitarna ovanpå.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
13 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar