Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till potatismos eller pressad potatis. Älskas av min 10 månader gamla son. Uteslut saltet om det ska serveras som barnmat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxfiléerna i ugnssäker form och strö dill så att att filéerna blir täckta. Salta och peppra. Slå på grädden. Tillaga i ugn på 225 grader i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • pingu 4 mars 2008

    Det här tror jag att mina barn kommer att älska.

  • pingu 7 mars 2008

    Verkligen jättegott! Bägge ungarna åt som hästar och vi också.

  • krtek 15 april 2008

    Mumsigt gott, Vi hade ris till och passade fint.

  • natasha1 5 augusti 2008

    jätte gott. hela femijen tyckte om det.

  • anki09 12 februari 2009

    Jättegott, jag hade i en fiskbuljongtärning i grädden. Gott och lätt anki.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.