Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i ugn med honung och balsamvinäger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept från Pernilla Wahlgrens blogg. Enkelt, fräscht och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör ihop så att det "smälter" ihop. Häll såsen över laxen. Peppra och salta. Sätt in i ugn på 175 grader i ca 20 minuter. Servera med valfritt tillbehör, gärna med en god fetaost sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.