Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i ugn med thaiwokgrönsaker och sweet chili à la Queenie

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det här receptet slängde jag ihop i dag med de ingredienserna jag hade hemma och det blev himla lyckat. Det här kommer jag göra många gånger! Dessutom var det hur enkelt som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnsfast form och häll i wokgrönsakerna. Lägg på laxfiléerna och krydda med citronpeppar och salt.
  2. Vispa ihop crème fraiche med sweet chili och Knorr sweet chili-pulver, salta lite och smaka av.
  3. Häll såsen över laxen.
  4. Gratinera i ugn, 175 grader ca 40 minuter. Jag serverade potatiskroketter till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva-p 14 september 2008

    Hej och tack för ett jätte gott recept, gjorde det igår på öring.. passade oss perfekt, lätt och jätte gott och roligt med något nytt. Och smakade ännu godare dagen efter. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.