Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ovanlig men god kombination. Väl bekomme!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda laxen med svartpepparn, ej salt. Vira om baconskivor. Lägg på smort fat.
  2. Ställ in i ugnen i 220 grader cirka 20 minuter. Råstek under tiden tunna skivor av potatisen i smör. Skiva även svampen och stek, salt och peppar på. Blandas med potatisen.
  3. Blanda till såsen från påsen, eller häll upp crème fraichesåsen i en skål.
  4. Garnera fiskfatet med citronklyftorna, ev sparris och dillkvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • labanclara12 9 maj 2009

    Mycket gott. En härlig kombination

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.