Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med citron och persiljetäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott som kan göras till många

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en form eller långpanna. Lägg ut laxfiléerna med lite mellanrum. Riv skalet från citron och lime i en skål och tillsätt även saften. Blanda i persilja, svartpeppar, honung och örtsalt och häll i ströbröd lite pö om pö tills du fått en fast, men inte torr smet. Bred ut på laxen och sätt in i ugnen ca 20 minuter i 200 grader.
  2. Servera med kokt potatis och valfri kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.