Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett gott laxrecept med smak av fetaost och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Smörj en ugnssäker form och lägg i laxportionerna. Salta och peppra. Blanda cremé fraiche, grädde och dill. Häll blandningen över laxen. Smula därefter över fetaosten. Sätt in i ugnen cirka 20-30 minuter.
  2. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • liem 22 februari 2009

    Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.