Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fetaost och paprikatäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Superlätt och snabb fiskfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Droppa lite olja i en ugnsfast form och lägg i laxfilébitarna med skinnsidan ner. Salta och peppra.
  3. Rör ihop de rostade paprikastrimlorna med lite av oljan från burken samt fetaosten. Fördela det på laxfilébitarna och baka i ugnen cirka 15–20 minuter.
  4. Tillaga under tiden couscousen enligt anvisning på förp. och pressa i saften av en halv citron. Rör i 1 msk olivolja och lite hackad mynta.
  5. Bjud lättkokta gröna bönor till.
  6. Tips! En klick tzatziki på sidan om är också gott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jonasacarlsson 10 januari 2013

    Helt underbart gott! Gjort denna hur många gånger som helst. Min klara laxfavorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.