Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lax med fetaosttäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En utmärkt rätt då man ska ha gäster men inte känner för att stå i köket hela dagen. Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

om du har en hel, färsk laxsida, se till att alla ben är borta. Känn över mitten med fingret och dra ut de ben som finns. Salta lätt på fiskens översida. Rör ihop yoghurten, fetaosten och basilikan. Obs! vänta med rosépeppar till efter gräddningen. Bred ostyoghurten över fisken. Placera mitt i ugnen ca 25 minuter, beroende på storlek. Låt fisken vila några minuter i rumstemperatur. Strö över rosépeppar och ev. rostade pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.