Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fetaosttäcke och gurksallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt middagstips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Lägg laxen i en smord ugnsform. Blanda fetaost och crème fraiche till en slät massa, gärna i en matberedare. Salta och peppra laxen och bred ostmassan över. Tillaga i ugn cirka 15 minuter.
  3. Smält smöret i en kastrull. Rör ner gurka, lök, senap och citron. Fräs utan att det tar färg cirka 5 minuter. Blanda ner dillen. Servera laxen med den varma gurksalladen och kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cola66 12 november 2010

    detr var den godaste laxen jag ätit och gurksalladen var mycket god. hade detta recept på en halv8 hos mig med mina systrar och jag vann , så tack för ett mycket bra recept kanon gott

  • mimie 15 januari 2015

    Laxen är supergod och väldigt lätt och snabb att göra. Gurksalladen har jag inte provat men den kommer jag att testa nästa gång jag lagar denna väldigt goda rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.