Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Getost och honung passar så otroligt bra ihop. Ringla över lite honung över laxfilén innan du serverar. Gott till är matvete och lite grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ ugnen på 225 grader. Mosa ihop getosten tillsammans med lite crème fraiche, smaka av med salt, peppar och franska örter. Salta och peppra laxen och bred ett lager med oströra. Tillaga i ugnen 15-20 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lena1j 20 oktober 2009

    Tack för detta lätta och fanastiska recept, det var så gott så man bara ville ha mer. Jag kommer absolut att göra detta igen

  • malin_larare 4 augusti 2011

    Fantastisk snabb vardagsmat, toppbetyg av mig!

  • mumsan 26 februari 2016

    Mordgott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.