Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt, jättegott och inte alls så dyrt recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köp en varmrökt lax när den är billig. Ta bort ben och lägg laxbitarna i lagom portioner i burkar som du fryser ner om du inte ska äta direkt.
  2. Skala så mycket potatis som du vill ha. Skär i lite mindre bitar så går det snabbare att koka. Koka potatisen.
  3. Koka frysta grönsaker i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Om du har plats i kastrullen med potatis kan du ha lite extra vatten i den och sedan när potatisen är nästan klar tillsätter du de frysta grönsakerna och låter detta koka tillsammans de sista 5 minutrarna.
  4. Gör under tiden hollandaisesås enligt beskrivning på påsen. Om du inte vill ha så fet sås, ta lite extra vatten eller mjölk istället för matfett.
  5. Tina 2 portioner varmrökt lax. Värm tills den blir ljummen i mikrovågsugn

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • em_peter 29 oktober 2008

    Inte för att vara otrevlig men räknas pulversås, frysta grönsaker och varmrökt lax (som du inte har rökt själv) som ett recept? Jag bara undrar....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.