Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med knäckebröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krispigt gott med en svag smak av citron

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp ugnen till 175º. Spreja en bakplåt med olja. Salta och peppra laxfiléerna. Blanda det krossade knäckebrödet med smält smör, vitlök, lök, kryddörter och citronskal. Salta och peppra efter smak. Bred knäckebrödsblandningen på laxfiléerna och stek dem i ugnen i cirka 15 till 20 minuter.
  2. Receptet kommer från ”I love Knäckebröd” av Art Smith (ICA Bokförlag)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.