Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett jättegott recept som vi hittade på coops hemsida och som är lite ändrat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning rotsakerna: Koka rotsakerna och kålen i lättsaltat vatten tills de är knappt mjuka, ca 15 min?. Häll av vattnet och låt ånga av. Koka ihop grädde och buljongen, vänd ner rotsakerna, dillen och kålen och värm hastigt. Häll eventuellt i lite redning.
  2. Tillagning av laxen: Pensla laxbitarna med olja samt salta och peppra. Stek dem sedan i stekpanna ca 3 min/sida eller lägg bitarna i ugnssäker form och stek dem i ugnen i 175º i ca 20 minuter.
  3. Servera laxen med rotsakerna och citronklyftor!
  4. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bverso 23 november 2008

    För en kille som är så där lagom intresserad av kokta grönsaker, var detta en trevlig upplevelse!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.