- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ett jättegott recept som vi hittade på coops hemsida och som är lite ändrat.
Instruktioner
- Tillagning rotsakerna:
Koka rotsakerna och kålen i lättsaltat vatten tills de är knappt mjuka, ca 15 min?. Häll av vattnet och låt ånga av. Koka ihop grädde och buljongen, vänd ner rotsakerna, dillen och kålen och värm hastigt. Häll eventuellt i lite redning.
- Tillagning av laxen:
Pensla laxbitarna med olja samt salta och peppra. Stek dem sedan i stekpanna ca 3 min/sida eller lägg bitarna i ugnssäker form och stek dem i ugnen i 175º i ca 20 minuter.
- Servera laxen med rotsakerna och citronklyftor!
- Smaklig måltid.
Publicerat den
13 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
För en kille som är så där lagom intresserad av kokta grönsaker, var detta en trevlig upplevelse!!