Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med kryddig, krämig färsk pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Med lite fantasi och med mina favoritsmaker blev resultatet lyckat. Färskpastan är ihopblandad med fetaost, creme fraiche, broccoli, vitlök och lite kryddor! Supergott plus att det går väldigt fort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Stek laxen tills den fått en fin yta. salta, peppra och strö över lite dill. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Riv av apelsinskalet grovt och strö över laxen. Sätt in i ugnen i ca 10 minuter. Koka under tiden upp vatten till färskpastan och salta. Koka även upp broccolin och hacka sedan ner den i mindre delar. Häll av vattnet och tillsätt fetaosttärningar och creme fraichen tillsammans med kryddor och broccoli. Precis innan servering pressas 2 vitlöksklyftor ner i pastan.
  2. Serveras med färsk dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Super_Mario 21 juni 2009

    Denna ratt ska jag minsann gora till middag :) tack for receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.