Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med löjromsmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfilé i tunna skivor serveras med en mousse på löjrom, crème fraiche och gräslök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut laxskivorna på ett fat. Pressa saften ur limen och blanda med olja, salt och peppar. Häll dressingen över laxen och låt dra i 30 minuter.
  2. Rör ner crème fraichen tjock, blanda i löjrom och gräslök. Ta upp laxen och lägg på tallrikar. Garnera med mousse, sallad och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.