Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med mango och avocado/potatissallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Himelskt gott, en riktig höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsstek potatisklyftor, gärna med skal.
  2. Stek laxen bara så den får färg och lägg sedan på ungssäkert fat. Stek en pressad vitlöksklyfta och blanda med saften från 2 limefrukter och 1,5 dl söt soya samt salt och peppar. Häll blandningen över laxen och sätt in i ugnen 225 gr. ca 15-20 min.
  3. Skala och tärna två avocado och en stor mango. Skiva rödlöken tunt. Blanda ihop med de ljumma potatisklyftorna. Salta.
  4. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kakis67 31 juli 2009

    Detta recept hör till min topp 5-lista, helt klart. Jag brukar dock inte blanda potatisklyftorna med mango-avocadosalsan. Till denna rätt brukar jag servera en sås gjord av creme fraische och sweet chili + lite kryddor. Supersmaskigt!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.