- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jag älskar lax i alla dess former! Här serveras laxen med en fräsch melonsallad.
Instruktioner
- Gör en dressing av rapsolja, limesaft och finhackad dill. Salta och peppra.
- Strimla purjolöken eller klyfta rödlöken tunt. Ta bort skal och kärnor från melonen och avokadorna och skär i tärningar. Dela tomaterna.
- Blanda allt med dressingen och ställ åt sidan. Salta och peppra laxfiléerna och stek i rapsolja. Fräs också fryst grön sparris i oljan.
- Lägg laxen och sparrisen på ett serveringsfat med melonsalladen vid sidan om. Servera med bröd.
Publicerat den
1 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej och tack för ett supergott recept, alla i familjen tyckte att det var en höjdare