Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med mögelost och kaviar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min pappa lagade alltid den här laxen och alla i familjen tyckte den var super.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filén i en smord form med skinnsidan ner.
  2. Salta och peppra filén.
  3. Skär snitt i filén och fyll med kalles kaviar och hälften av mögelosten, resten av osten strös över hela filén.
  4. Skiva löken tunt och bred ut över filén.
  5. Sätt in i ugnen 200 grader i 20 minuter (30 min om filén är tjock).
  6. Häll över grädden och sätt in ugnen ytterligare 10min.
  7. Servera men kokt eller pressad potatis och valfria grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.