Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med nektarinsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den söta nektarinsalsan passar underbart ihop med den saftiga laxen. Använd en termometer till laxen, 48 grader är den perfekta innertemperaturen. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nektarinerna i bitar och strimla salladslöken. Skala och tärna gurkan och kiwi. Blanda frukt och grönsaker med limeskal (endast det gröna), limesaft och hackad koriander. Smaka av med honung och flingsalt.
  2. Salta laxen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på båda sidor till fin färg, ca 5 minuter totalt.
  3. Servera laxen med salsan och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.