Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott! Lättlagat! Billigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken på ett eldfast fat och droppa citronsaft över och salta. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter. Smält smöret, smula ner brödet, tillsätt vitlöken och persiljan. Ta ut och täck laxen med blandningen. Ställ tillbaka formen i ugnen tills fisken är klar och täcket fått lite färg.
  2. Blanda alla ingredienserna till såsen och låt den sakta koka medan lax och potatis blir färdigt.
  3. Servera en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.