Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med paprikiafräs med bearnaiesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Har ej provat men ser gott ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnsäker form. Salta och peppra. Stek laxen mitt i ugnen ca 15 minuter. Kärna ur och skär paprikorna i ca 1 cm tjocka strimlor. Fräs dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Sänk värmen och efterstek ca 5 minuter. Värm såsen under omrörning. Servera laxen med sås, paprika och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.